VRIENDEN VAN TAZ

VOOR WIE?

Volgende zomer mag TAZ twintig kaarsen uitblazen!
Een ideale gelegenheid om het verleden van het festival in de kijker te zetten en artiesten uit te nodigen die eraan verbonden zijn; en dat zijn er heel wat!

Wil je het festival ten volle beleven en genieten van exclusieve voordelen?
Dan is ‘Vrienden van TAZ’ iets voor jou!

Vrienden van TAZ dragen het festival een warm hart toe. Met jouw steun kan TAZ elk jaar een avontuurlijk en uitdagend programma realiseren. En uiteraard geven we je graag iets terug. Alle details lees je hieronder.

FORMULE

 • 30 euro voor één persoon
 • 50 euro voor twee personen (op hetzelfde adres)  

VOORDELENPAKKET 2016

Je ontvangt een leuke vriendenpas, die 1 jaar geldig is.  Dit pasje geeft je toegang tot het Vriendenabonnement en biedt je tal van exclusieve kortingen of geschenkjes bij lokale handelaars en andere culturele huizen uit Oostende. Verder word je telkens als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes, gunnen we je een blik achter de schermen in onze VriendenTAZette, kan je de organisatie ontmoeten tijdens exclusieve Vriendenevents en ervaringen uitwisselen met andere Vrienden van TAZ.

Het Vriendenabonnement:

 1. Je ontvangt de programmabrochure, gratis, thuis per post of tijdens het eerste Vriendenevent.
 2. Je krijgt persoonlijk advies bij het maken van je keuze uit het programma.
 3. Je kan als eerste tickets bestellen tijdens een exclusieve voorverkoopperiode voor de Vrienden (meerwaarde voor voorstellingen die snel uitverkopen!).
 4. Vriendenprijs: je krijgt 20% korting op je tickets tijdens de hele voorverkoopperiode (max. 2 tickets per productie per vriend).
 5. Een fikse korting op boeken gelieerd aan het TAZ programma, te koop tijdens TAZ in de bookshop van Boekhandel Corman.

Vriendendienst(verlening):

 1. Een meet en greet in juni waarop de TAZ programmatoren toelichting geven over het programma. Na de toelichting kan je persoonlijk advies vragen bij het maken van je keuze uit de voorstellingen.
 2. Je wordt telkens als eerste op de hoogte gebracht via een digitale Vriendennieuwsbrief of Vriendenkrant.
 3. Je krijgt toegang tot de gesloten facebookgroep Vrienden van TAZ waar je foto’s of ervaringen kan delen met anderen.

Vriendenprijsje:
Op vertoon van je pasje krijg je bij enkele lokale handelaars en culturele huizen een korting of presentje.
Hieronder vind je de kortingen die op dit ogenblik gekend zijn. In de aanloop van TAZ zal deze lijst uitgebreid worden.

Korting bij culturele partners:

 1. Bij Mu.ZEE kan je tijdens TAZ (28/7 > 6/8), op vertoon van je vriendenpas, gratis naar de expo Honoré d'O - Holy Molecule ( tot 4.9) en naar de expo Patrick Corillon - Het echte "Mu.ZEE imaginaire"
 2. Corman Boekhandel (Witte Nonnenstraat 38) biedt het hele jaar door 10 % korting op alle boekaankopen én fikse korting op boeken gelieerd aan het TAZ programma
 3. Bij Kunstencentrum Vrijstaat O. geniet je het hele jaar het voorverkooptarief op vertoon van je Vriendenpasje, ook aan de deur! Dit enkel voor de activiteiten van Vrijstaat O. zelf die doorgaan in de Droge Coo (Zeedijk 10), mits niet uitverkocht!
 4. Bij Cultuurcentrum De Grote Post geniet je gedurende seizoen 16-17 van het reductietarief in De Grote Post. Voor iedere voorstelling, duurder dan € 10, krijg je als vriend van TAZ € 2 korting. Korting enkel te verkrijgen zowel online (na inloggen) als aan de balie van het Uitloket en aan de avondkassa.

Korting bij lokale handelaren:

 1. In Hotel Empire krijg je een gratis fles cava bij het boeken van een overnachting voor 2 personen.
 2. 't Dorpshuis, een gloednieuwe charmante B&B in Snaaskerke, biedt je 10 % korting bij twee overnachtingen (geldig tot 31/12/2016).
 3. Belle de Jour, hippe bistro in het centrum van Oostende naast het cc De Grote Post. Tijdens TAZ gratis koffie na de maaltijd op vertoon van een TAZ inkomticket. 
 4. City Partner Hotel Ter Streep biedt je, het hele jaar door, een korting van 10 % op een overnachting (Leopold II-laan 14, Oostende 059 70 09 12).
 5. Bij Gino Carts en Bikes krijg je, tijdens TAZ, 15% korting op het huren van een fiets. (Kemmelbergstraat 40, 059 50 06 23).

Voor specifieke inlichtingen i.v.m. Vrienden van TAZ of wijzigingen van je contactgegevens, mail naar theateraanzee(at)tartart.be

Vanaf 4 april, 10u, kan je HIER jouw lidmaatschap Vrienden van TAZ bestellen of aan de balie van het UITloket, H. Serruyslaan 18A, 8400 Oostende

Schrijf je in op onze nieuwsbrief