Wa Wilder Man (4+)

Compagnie Barbarie

Theater

Wa Wilder Man (4+)

Compagnie Barbarie

Theater

Samen met poppentheater FroeFroe tovert TAZ het Leopoldpark opnieuw om tot een echt cultureel kinderparadijs, Het Familiepark! Kom op 29 juli om 11u verkleed, geschminkt of volledig gepimpt naar de opening! TAZ trakteert wafels!

Je kan er elke dag van 11u tot 19u mooie theatervoorstellingen en hippe concerten zien en horen. In openlucht, de groene of de witte tent, of in de gloednieuwe grote theatertent! Zin om te ravotten of te knutselen? Verken dan het doolhofkasteel, kruip op de schommeldraak en maak je stoutste knutseldromen waar, door het park heen bots je op tal van spelletjes en installaties. Aan de infostand in het Leopoldpark kan je elke dag het Parkplan vragen, met up-to-date info over alle activiteiten in het park.

Drie figuren kijken in de zaal, ze lijken bang. Wie zit daar toch? En wat komen ze hier doen? Ze zien er zo vreemd uit, onbekend, angstaanjagend en vooral … klein!

Om zich te beschermen tegen deze indringers vermommen de figuren zich, halen ze trucjes uit en doen ze stoer ... maar werkt dat wel? Wa Wilder Man is heerlijk absurd, kleurrijk en plezant theater over de ander en onszelf.

Compagnie Barbarie, een heerlijk absurd collectief koestert een eigen scheve kijk op de wereld. Met hun grappig en betoverend theater doorprikken ze onze angst voor alles wat nieuw en vreemd is. Spelend met deze gevoelens brengt Wa Wilder Man je op liefdevolle wijze uit balans.

VAN/MET: Liesje De Backer, Amber Goethals, Sarah Vangeel, Karolien De Bleser, Lotte Vaes.
KOSTUUMS: Viv Van der Poel.
VORMGEVING: Michiel Van Cauwelaert.
GELUID/TECHNIEK: Saul Mombaerts, Frouke Vangheluwe.
COPRODUCTIE: Villanella, DE STUDIO.

extra info

Taalniveau 2: je begrijpt al een beetje Nederlands, maar je durft nog niet zo goed praten.

tickets

Mon 31-07-17
13:30
55'
3 jetons
Mon 31-07-17
18:00
55'
3 jetons
Tue 01-08-17
13u30
55'
3 jetons
Tue 01-08-17
18:00
55'
3 jetons