Verloren voorwerp (7+)

De Roovers

Theater

Verloren voorwerp (7+)

De Roovers

Theater

Samen met poppentheater FroeFroe tovert TAZ het Leopoldpark opnieuw om tot een echt cultureel kinderparadijs, Het Familiepark! Kom op 29 juli om 11u verkleed, geschminkt of volledig gepimpt naar de opening! TAZ trakteert wafels!

Je kan er elke dag van 11u tot 19u mooie theatervoorstellingen en hippe concerten zien en horen. In openlucht, de groene of de witte tent, of in de gloednieuwe grote theatertent! Zin om te ravotten of te knutselen? Verken dan het doolhofkasteel, kruip op de schommeldraak en maak je stoutste knutseldromen waar, door het park heen bots je op tal van spelletjes en installaties. Aan de infostand in het Leopoldpark kan je elke dag het Parkplan vragen, met up-to-date info over alle activiteiten in het park.

Het Verloren Voorwerp is het verhaal 
van Madam en Meneer. 
Ze gaan op zoek naar wat ze kwijt zijn. 

In het donker klampen ze zich aan mekaar vast 
tot ook dat niet meer helpt.

Wat is toch dat geheimzinnige ding 
dat ze maar niet vinden? 

Als dat maar goed afloopt!

Een verhaal over de liefde, over hoe die kan verdwijnen en verschijnen.

Het kwijtgespeelde voorwerp als symbool voor de liefde. Op een ietwat abstracte, associatieve en absurde manier schrijft Paul Verrept over een relatie waar de liefde zoek is en over twee mensen die blijven speuren naar wat verdwenen is.

‘Eerst hebben ze genoeg aan elkaar, niet veel later hebben ze genoeg van elkaar. Sara De Bosschere en Luc Nuyens slagen erin om in een klein uurtje een zaal vol negenjarigen zachtjes in te wijden in een van de treurigste raadsels van het leven: het verdwijnen van de liefde.’ (De Morgen *** + 1/2de)

TEKST: Paul Verrept.
VAN/MET: Luc Nuyens en Sara De Bosschere.
VIDEO/LICHT/GELUID: Eric Engels.
LICHT: Bert Vermeulen.
UITVOERING DECOR: KOPSPEL VZW.
COPRODUCTIE: Villanella/de Roovers.

extra info

Taalniveau 4: je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Jij kan aan alle activiteiten meedoen.

tickets

Wed 02-08-17
13:30
50'
3 jetons
Wed 02-08-17
18:00
50'
3 jetons