lohaus

Urban Triphop

Jong werk

Ook Jong Muziek maakt sinds jaar en dag deel uit van het TAZ-dna. Acht jonge bands worden geselecteerd. Ze spelen elk vier keer, op verschillende locaties in de stad. De winnaar krijgt een opname van een videoclip, met steun van Sabam en een concert op het muziekfestival Leffingeleuren 2017.
lohaus palmde het publiek al in op Boomtown, het muzikale hoogtepunt van de Gentse Feesten en het Sziget Festival in Boedapest. Twee gegeerde locaties om je als opkomend talent te profileren. En talent hebben ze, in 2015 haalden ze de selectie van De Nieuwe Lichting van StuBru én die van Humo’s Rock Rally. En dat ze als voorprogramma van Warhaus en Balthazar door Europa trokken is duidelijk ook een teken aan de wand!

lohaus brengt een mix tussen urban pop en triphop. Downtempo beats, overgoten met synthsounds, gekleurd door een gitaar en dit allemaal begeleid door het bijzondere stemgeluid van lead vocal Thomas Lauwers.

‘Hoewel de band uit Kempense kleigrond is opgetrokken, construeert lohaus een klankenspectrum dat veeleer van een meer internationale allure lijkt te zijn.’ (Cutting Edge)

ZANG/GITAAR/BEATS: Thomas Lauwers.
KEYS: Dries Meeus.
GITAAR: Emiel Raeymaekers.
DRUMS: Sander Cools.

TIP: deze zomer kan je in Fort Napoleon ook de fototentoonstelling 'The Summer of Love' bezoeken, een aanrader! Meer info hier.

tickets

Tue 01-08-17
17:00
60'
gratis
Wed 02-08-17
11:30
60'
€ 5
Thu 03-08-17
24:00
60'
€ 5
Fri 04-08-17
22:00
60'
€ 5