Telex#9

# Tijdens Theater Aan Zee stelt Filmfestival Oostende de genomineerden van de Ensors voor en licht ze al een tip van de sluier op van het programma. Het filmfestival vindt plaats van 9 september tot 17 september 2016. De bekendmaking van de genomineerden voor de Vlaamse filmprijzen vindt vandaag plaats om 11 uur in de Panoramazaal van cc De Grote Post. Toegang is gratis.

# Vandaag en morgen kan u gaan kijken naar de kortfilm over het artistiek project Post, Present, Future van de Britse kunstenares Ruth Cross. De film toont de kleine intieme momenten waarop de ontvangers voor het eerst hun envelop opendoen. Vandaag om 11 en 18 uur en morgen om 11 uur in Vrijstaat O.

# Theater Aan Zee draagt ecologische verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Tijdens deze editie zijn de papieren drankenlijsten boven de bar vervangen door krijtborden. Een kleine ingreep om nodeloze papierverspilling terug te dringen.

# Voor al je fietsproblemen kun je terecht in het mobiele fietsatelier van Kamp Noord, aan de hoofdingang van cc De Grote Post. Hier vind je al het nodige materiaal om je stalen ros te herstellen. Je kunt er je fiets ook een heuse make-over geven! Kamp Noord is gratis te bezoeken tot en met zaterdag, telkens van 10 tot 13 uur.