Telex#8

# Deze avond palmt Go March de Lokettenzaal in tijdens het achtste middernachtconcert in cc De Grote Post. Een band die ergens zweeft tussen rock en elektronische muziek. Ervaren muzikanten heeft Go March alvast genoeg aan boord. Gitarist Philip Weies speelde onder andere met Arno en Intergalactic Lovers. Afspraak om middernacht stipt. Be there!

# De locatie van de voorstelling Cock, Cock... Who’s There? is gewijzigd. Deze vindt niet langer plaats in Ciné Rialto, maar verhuist naar Cinema Capitole in de Langestraat 49.

# Theater Aan Zee heeft een vijfjarenplan uitgewerkt om tegen 2020 volledig duurzaam te zijn. In dat verband is er tijdens deze editie al een reeks ecologische acties opgestart. Zo probeert TAZ de verspilling van papier zoveel mogelijk te vermijden. Daarom wordt alleen nog met digitale programmablaadjes gewerkt die daags voor een voorstelling naar het publiek worden gemaild.

# Vandaag staan de laatste kortfilms van deze feesteditie op het programma: The allegory of the Jam Jar, van Ruth Mellaerts en Boris Kuypers, over een zakenman die de pedalen verliest. En Viktor van Niko Himschoot. Scenario door Lynn Ryssen. Victor is dertien, kijkt met zijn duikbril onderwater naar de billen van de meisjes en wordt verliefd. Te zien om 18 uur in de Klas in cc DGP.