Telex#7

# Dienstmededeling ivm Helpdesk, te zien in de Holiday Suites. De allerlaatste bus richting stadscentrum vertrekt om 22.36 uur. Het is dus mogelijk dat je deze laatste bus niet meer haalt als de voorstelling iets uitloopt. Daarom raden we aan te carpoolen of met de fiets te komen. Waarvoor dank!

# Voorstelling OER. een oefening vandaag en morgen om 17 uur: de Denzil Diaskaai is te bereiken via perron 1 van het station. Van daar kun je de randparking bereiken en dan wordt de weg duidelijk aangegeven door de gele TAZ-wegwijzers.

# De Revue van Alibi Collectief in Hangaar 1 wordt de komende dagen voorafgegaan door verschillende concerten. Vandaag staat staat WurreWurre op het podium. Morgen en vrijdag kun je gaan kijken naar de Ukeleles. De concerten starten telkens om 15 uur.

# Theater Aan Zee streeft ernaar een milieuvriendelijk festival te zijn. Dit begint uiteraard met het nauwgezet sorteren van het afval. Veel bezoekers smijten hun kartonnen drankbekers bij het restafval. Deze horen echter thuis in de containers die speciaalvoorzien zijn voor bekers. Om dit duidelijk te maken heeft het ecoteam van TAZ borden aangebracht die aangeven wat in welke container thuishoort.

# Dienstmededeling ivm Hoe de grote mensen weggingen in cc De Grote Post: deze voorstelling duurt langer dan werd aangekondigd in de brochure. Niet 80 minuten maar 105 minuten. Wij contacteren alle klanten die hebben gereserveerd en bij wie het problematisch wordt voor de voorstellingen erna.

# Enkele dagen geleden meldden we het overlijden van regisseur, singersongwriter en TAZ-vriend Wim De Wulf. Voor wie dat wil: aan het TAZ-onthaal in cc De Grote Post ligt er een rouwregister.

# TAZ-oprichter en televisieregisseur Marc Lybaert toont met Tussen woord en beeld de kracht van verbeelding. In een eerste deel wordt een kortfilmscenario van een bachelor-student op het Ritcs voorgelezen door een resem acteurs die geen voorkennis hebben van het geschrevene. Luik twee toont hoe het scenario van een masterstudent Film voor het eerst tot leven komt. Van 14 tot 15.30 uur in de Kleine Foyer van cc De Grote Post. Met vandaag: drie ‘blinde’ lezingen gekaderd door scenarist Rik D’hiet. Koude Voeten (Adriaan De Leander), Dansend Licht (Arno Huysegems), Geit! (Dries Messely). Acteurs: Tuur Deweerdt, Hilde Heijnen, Bart Van der Heijden, Bram Kelchtermans, Julie Kurris, Robin Keyaert, Sabine Van Moorten. In de reeks Vlaamse kortfilms, vandaag: Umpire van Leonardo Van Dijl, Ta fille van Sara Van Oostrum en On Attend van Dimitri Sterkens. Om 18 uur in de Klas in De Grote Post.