Telex#6

# De voorstelling Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde in cc De Grote Post op woensdag 3/08 en donderdag 4/08 duurt langer dan in de brochure werd aangekondigd. In plaats van 80 minuten duurt de voorstelling 105 minuten.

# De extra voorstellingen van Zeestuk vandaag om 11, 15 en 18 uur zijn opengesteld voor personen die nog geen ticket hadden gekocht voor deze voorstelling. Tickets bestellen is mogelijk via het UiTloket of online op theateraanzee.be.

# Voor al je fietsproblemen kun je terecht in het mobiele fietsatelier van Kamp Noord, aan de hoofdingang van cc De Grote Post. Hier vind je al het nodige materiaal om je stalen ros te herstellen. Je kan er je fiets ook een heuse make-over geven! Kamp Noord is gratis te bezoeken tot en met zaterdag, telkens van 10 tot 13 uur.

# Neem zeker eens een kijkje op de Instagrampagina van TAZ: instagram.com/theateraanzee

# TAZ-oprichter en televisieregisseur Marc Lybaert toont met Tussen woord en beeld de kracht van verbeelding. In een eerste deel wordt een kortfilmscenario van een bachelor-student op het Ritcs voorgelezen door een resem acteurs die geen voorkennis hebben van het geschrevene. Luik twee toont hoe het scenario van een masterstudent Film voor het eerst tot levend komt. Tot en met woensdag dagelijks in cc De Grote Post (Foyer Kleine Post). Van 14 tot 15.30 uur in de Kleine Foyer. Met vandaag: Voor de goede zaak (Alexander Wolf). Blinde lezing gekaderd door Rik D’hiet. Diesel (Alexander Vossen): Maarten, een oudleider in een jeugdbeweging, koestert al jaren een onbeantwoorde liefde voor zijn beste vriendin en medeleidster Lara. Als Karl, een vriend van Maarten, een droommachine uitvindt, probeert Maarten bij Lara te zijn op een virtuele manier. Acteurs: Bram Kelchtermans, Sari Veroustraete, Robin Keyaert, Simon Knaeps, Elias Vandenbroucke, Andy Van Kerschaver, Kristien De Proost, Cami Moonen, Julie Kurris, Anke Jochems, Hilde Heijnen, Heleen Desmet. Regie: Kenneth Taylor. In de reeks Vlaamse kortfilms, vandaag op TAZ: Het paradijs van Laura Vandewynckel en Schroot van Anthony Van Roosendael. Over Schroot: De ‘flits- marathonman’ onderneemt een allerlaatste rit met zijn kapotte wagen. Om 18 uur in de Klas in De Grote Post.