Telex#4

  • Uurwijziging Uit de Kast. Op ma 1/08 wordt het voorziene tijdstip van 11u vervroegd naar 10u. In de namiddag wordt de voorstelling van 14u verlaat naar 16u. De uren op za 6/08 blijven ongewijzigd.
  • Goed nieuws voor de mensen die een ticket hadden gekocht voor de afgelaste voorstellingen van Zeestuk op vr 29/07 en za 30/07. Op dinsdag 2/08 worden drie extra voorstellingen ingelast om 11u, 15u en 18u. Deze voorstellingen zijn in eerste instantie voor personen met een ticket voor de afgelaste voorstellingen.
  • Blèten. De voorstelling duurt 120 min in plaats van de aangekondigde 160 min. Er wordt geen pauze meer voorzien. Blèten speelt op zo 31/07 om 11u, ma 1/08 om 20u en di 2/08 om 11u .
  • Wegens succes wordt een extra voorstelling ingelast van Datumloze Dagen met Tom Jansen, op za 6/08 om 14u. Ticketverkoop voor deze voorstelling gaat van start op zo 31/07 om 10u.
  • Er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor de try-out van Tirade, het jaaroverzicht van Stijn Meuris waar hij met humor en een scherpe analytische blik het jaar 2016 fileert. Tirade is exclusief te zien op Theater Aan Zee op wo 3/08 om 15u in cc De Grote Post (Klas) .
  • TAZ-oprichter en televisieregisseur Marc Lybaert toont met Tussen woord en beeld de kracht van verbeelding. In een eerste deel wordt een kortfilmscenario van een bachelor-student op het Ritcs voorgelezen door een resem acteurs die geen voorkennis hebben van het geschrevene. Luik twee toont hoe het scenario van een masterstudent Film voor het eerst tot levend komt. Acteurs Marijke Pinoy, Michael De Cock, Kristien De Proost en anderen zullen uw verbeelding prikkelen en sturen. Tussen woord en beeld gaat vandaag van start en is tot en met woensdag dagelijks te zien in cc De Grote Post (Foyer Kleine Post). Van 14 tot 15.30 uur in de Kleine Foyer. Met vandaag: Folie à deux (Lore Clerix en Célestine Maes). Blinde lezing gekaderd door Rik D’hiet. Babel ( Lisa Van der Hoeven) is een familieserie over een nieuw gevormd multicultureel gezin dat samen woont in een groot, oud en krakend huis. Voor ieder betekent dit huis iets anders, voor de één is het puur materie, terwijl voor de andere het huis een stem en een ziel draagt. Acteurs: Marie Ange Gilles, Jente Claus, Michael Pas , Anik Van der Cruyssen, Lisah Adeaga, Robin Keyaert, Marijke Pinoy, Joren Seldeslachts. Regie: Petronella Van der Hallen. In de reeks Vlaamse kortfilms, vandaag op TAZ: De reconstructie van Pieter Dumoulin en Nymphet van Laura Hermanides. Scenario: Shauni De Gussem. Meisje van 13 wordt nieuwsgierig naar het spel van verleiding, onbewust en onbekend van het gevaar dat dit spel met zich mee draagt. Om 18u in de Klas.
  • Vandaag leest Wouter Hendrickx voor tijdens De Kleine Lettertjes, van 12u30 tot 13u30 aan de Kiosk in het Leopoldpark.
  • Theater Aan Zee zet zich samen met Lang Leve(n) Oostende en Ovam in om tegen 2020 een duurzamer én milieuvriendelijker cultuurfestival te worden. Daarom vraagt het TAZ-team om zoveel mogelijk het openbaar vervoer te gebruiken wanneer je naar Oostende afzakt. Kom je toch met de auto? Kijk dan zeker eens op www.carpool.be.