Telex#3

  • Door omstandigheden worden de voorstellingen van Zeestuk op za 30/7 om 11u en 15u afgelast. Mensen die een ticket hebben gekocht voor een van beide voorstellingen worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Theatergezelschap SKaGeN en de organisatie van Theater Aan Zee bieden alvast hun excuses aan voor dit ongemak.
  • Theater Aan Zee werkt nauw samen met Lang Leve(n) Oostende en Ovam. Het doel van dit ecologisch verantwoord partnerschap is om van TAZ tegen 2020 een duurzamer festival te maken. Zo is er backstage een mini-containerpark opgebouwd waar al het afval zorgvuldig wordt gesorteerd. Uiteraard kan je als milieubewuste TAZ-bezoeker ook meehelpen de afvalberg van het festival te verkleinen. Voor 30 ingezamelde bekers (cola, bier, cavafluiten en wijn) krijg je in ruil 1 jeton.
  • Wouter Hendrickx opent vandaag om 12u30 de reeks Kleine lettertjes, de reeks voorleesuurtjes in het Leopoldpark.
  • Speciaal voor de kleinsten onder ons is er ook dit jaar terug het Familiepark van Theater Aan Zee. Op za 30/7 om 11u is er een feestelijke kick-off, die op gang wordt getrokken met een grote gele wave aan de vijver. Trek dus je beste gele outfit aan en doe mee! Daarna wordt er verder gefeest met lekkers voor iedereen.
  • Marc Lybaert, Nele Van Dael, Loes Ron en Laura Eyckmans tonen met Tussen woord en beeld de kracht van verbeelding. In een eerste deel wordt een kortfilmscenario van een bachelor-student op het Ritcs voorgelezen door een resem acteurs die geen voorkennis hebben van het geschrevene. Luik twee toont hoe het scenario van een masterstudent Film voor het eerst tot levend komt.
    Tussen woord en beeld gaat van start op za 30/7 en is tot en met wo 3/8 dagelijks te zien in cc De Grote Post (Foyer Kleine Post).