Telex#2

  • Theater Aan Zee heeft een ecologische mindset en vraagt haar bezoekers om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets om zich in Oostende te verplaatsen. Heen en weer crossen tussen de verschillende locaties op TAZ kan al eens voor de nodige fietsproblemen zorgen. In het mobiele fietsfiksatelier van Kamp Noord vind je al het nodige materiaal om je stalen ros te herstellen. Je kan er je fiets ook een heuse make-over geven! Kamp Noord strijkt neer van do 28/7 t/m za 6/8 van 10u tot 13u neer met hun fietsatelier, t.h.v. de Grote Post.
  • Zanger, ex-journalist, kritische geest én jurylid Jong Muziek op Theater Aan Zee Stijn Meuris (centrale gast TAZ#2007) brengt exclusief op TAZ een try-out van Tirade. Een jaaroverzicht met veel humor, maar ook vanuit het principe ‘nagels met koppen’. Geen schouderklopjes van politici of onschuldige knipoogjes naar het establishment, maar harde waarheden en analyses. In Tirade fileert Meuris 2016 eigenwijs en op hoogst eigen wijze: wat is er dit jaar gebeurd, en hoe komt dat? Zit er een lijn in de gebeurtenissen, incidenten, schandalen en fenomenen? Zit er nog iemand aan het stuur of moeten we dat alleen maar denken? En hoe komt het dat we dat normaal lijken te vinden? Tirade vindt plaats op woensdag 3 augustus om 15u in de Klas in cc De Grote Post. Tickets kosten 8 euro en zijn verkrijgbaar vanaf vr 29/7 om 10u.
  • Vaste waarde op Theater Aan Zee zijn de Nomaden. Op vr 29/7 gaan de Alternomaden en Egonomaden van start. Twee parcours. Drie voorstellingen. Sterk en verrassend Jong Werk op unieke Oostendse locaties. Beide parcours gaan van start aan de infostand in het Leopoldpark, telkens om 11u en 15u!
  • De Lokettenzaal in De Grote Post wordt tijdens TAZ omgetoverd tot ‘Club Terminus II’. Tien middernachtconcerten op rij, met aansluitend en tot het ochtendgloren onze favoriete dj Monsieur Le Selecteur. Forget Club Terminus I, dive into Club Terminus II. Op vr 29/7 mag Amerikaan Willis Earl Beal het TAZpubliek charmeren met zijn dromerige blues, soul, folk en punk.