Telex#10

# Theater Aan Zee, het Filmfestival Oostende, Vrijstaat O., Mu-zee-um en kleinVerhaal zijn jarig en vieren samen feest. Hiervoor wordt een superlange picknicktafel op de Leopold II- laan geplaatst. Iedereen is morgen/zondag vanaf 11 uur van harte welkom voor een reuze-potluck-picknick. Breng je eigen favoriete gerecht mee en kom samen met ons de kaarsjes uitblazen!

# Beide sessies van Uit de Kast gaan vandaag niet door. De voorstellingen van 11 en 14 uur zijn wegens omstandigheden geannuleerd.

# Om 11 uur is er de vertoning van de kortfilm over het project Post Present Perfect van de Britse kunstenares Ruth Cross. De locatie van deze screening is de Klas in cc De Grote Post en niet Vrijstaat O. zoals hier gisteren werd vermeld.

# Vanavond is het zover: de Prijsuitreiking! Wie keert, na tien dagen jong theater en jong muziek, huiswaarts met een prijs? Om 18 uur weten we het. Afspraak in de Panoramazaal, iedereen welkom.

# Eén van de ‘sfeerbeheerders’ is eergisteren Opie geworden van een flinke kleindochter. Dochter Gerty beviel van Méri en het hele team wenst hen een dikke proficiat!

# U was, echt waar, weer geweldig dit jaar. Ja, u daar: publiek, productieleiders, logistieke medewerkers, technici, kookploeg, vrijwilligers, onthaalmedewerkers en alle anderen... MERCI en tot ziens op TAZ!