TAZ-SALON # 4 met Matthijs Van Boxsel

Tijdens het vierde TAZ-salon wordt Karakters #4 gepresenteerd. In aanloop naar TAZ#2017 werd aan enkele mensen gevraagd een tekst te schrijven als aanzet tot verbeelding. Na filosofe Alicja Gescinska, architect/essayist Wim Cuyvers en schrijfster Marente De Moor is het nu de beurt aan Matthijs Van Boxsel.

Karakters, eigenzinnige teksten over een maatschappelijk thema dat uitnodigt tot reflectie, discussie of debat. De auteurs zijn Nederlandstalige denkers uit diverse disciplines die een uitgesproken mening combineren met een snedige pen.

Matthijs Van Boxsel zakt op zondag 12 maart af naar KAAP (Vrijstaat O., Zeedijk 10, Oostende). Van Boxsel is Régent du Collège de ’Pataphysique en hoofdredacteur van De Encyclopedie van de Domheid die inmiddels in zestien landen is vertaald. De Topografie van de Domheid en Handboek Bâtafysica zijn twee recente publicaties van hem. In deze lezing bespreekt hij het bestrijden van domheid. Deze ‘morosoof’ brengt de domheid ten val door haar in taal en gebaar te imiteren. Hij geeft een speciale lezing over de domheid en nadien gaan we samen het gesprek aan.

Wanneer: zondag  12 maart, 11u, Vrijstaat O. (Zeedijk 10, Oostende)
Inkom: € 11 in voorverkoop / € 12 aan de deur
Elke bezoeker krijgt een exemplaar van de publicatie!!
Tickets 
ONLINE: http://www.ticketsbrugge.be/nl/taz-salon-4-met-matthijs-van-boxsel--4
AAN DE BALIE: UiTloket in De Grote Post, Hendrik Serruyslaan 18A, Oostende, uit@oostende.be
                           Toerisme Oostende, Monacoplein 2, Oostende, info@visitoostende.be