Programma bekend!

Samen met TAZ stelde gastcurator Dirk Pauwels deze ochtend het programma voor aan de pers. Een uiterst divers programma waarbij de zorg voor een maatschappij zonder uitsluiting, ook binnen de kunsten, in vele geuren en kleuren doordeemstert.

Programmabrochures
Het programma is sinds 7 juni, om 10u online.
Wens je een papieren programmabrochure, dan kan je dit HIER bestellen (enkel portkosten worden aangerekend)
Al benieuwd? De digitale programmabrochures vind je hieronder. 

TAZ brochure 

brochure van het Familiepark.

Start ticketverkoop
 Als vriend van TAZ kan je al tickets aankopen vanaf 7 juni. Wens je nog lid te worden dan kan dit hier.
De reguliere verkoop start op 12 juni, om 10u.

Hoe en waar?
Tickets kunnen online besteld worden via theateraanzee.be, aan de balies van het UiTloket, Visit Oostende en In&Uit Brugge of telefonisch bij het UiTloket.

UiTloket Oostende: Hendrik Serruyslaan 18A. Van maandag tot en met vrijdag open van 10u tot 18u, op zaterdag van 14u tot 18u, gesloten op zondag.
Ook telefonisch reserveren via 059 33 90 00. Hou er rekening mee dat de eerste dag van de verkoop de lijnen snel bezet kunnen zijn.

Visit Oostende: Monacoplein 2. Dagelijks open van 10u tot 18u, vanaf 1 juli dagelijks open van 10u tot 19u. Ticketverkoop tot 15 minuten voor sluitingstijd. 

In&Uit Brugge: [Concertgebouw] ’t Zand. Van maandag tot en met zaterdag open van 10u tot 17u, op zon- en feestdagen van 10u tot 14u.

Kortingen?
Bestel je meer dan 10 tickets in 1 bestelling, dan ontvang je voor deze bestelling 10% korting.
Wens je sneller tickets te boeken én 20% korting te krijgen op je tickets, dan kan je het aanbod voor de Vrienden van TAZ HIER bekijken.

KBC voordeel
Vanaf maandag 12 juni, 10u kunnen de eerste 500 KBC klanten 50% korting (exclusief handelingskosten) ontvangen op maximaal 2 tickets. Opgelet: actie is enkel geldig bij de online verkoop, je dient KBC klant te zijn (én te betalen met je KBC rekening). Ook de voorraad is beperkt!