TELEX#3

# Vanaf nu en dit tien dagen lang: de infostand en Café Koer zijn open vanaf 10 uur.

# Haal je TAZette vanaf 11 uur aan de infostand in het park, bij Toerisme Oostende, of aan het UiTloket in De Grote Post!

# Opent vandaag: het fameuze Familiepark, naar goeie gewoonte gecureerd door poppentheater FroeFroe. Haal zeker de extra brochure aan de infostand van het Leopoldpark.

# Ook niet te versmaden: de kortfilms in de serie On The Look Out, in de Klas van De Grote Post. Dagelijks om 11 en 18 uur. En: het artistiek multimedia-laboratorium met Brusselse insteek genaamd 2M3, te zien in het atelier van kleinVerhaal, Sint-Sebastiaanstraat 16.

# De reportagefoto’s aan de wand in de cateringtent – En route. Onderweg naar beter – zijn gemaakt door de Oostendse fotograaf Keoma Zec en worden gepresenteerd door 11.11.11.

# Er zijn nog tickets zijn voor Apéro Poëzie met Bart Stouten en Lucienne Stassaert, voor de extra voorstelling van BLOB om 13u, voor Tussen woord en beeld, voor beide afleveringen van Op sleeptouw met Kris Van Steenberge, voor Voor we mensen werden, voor Monkey Mind, voor Tips & Tricks, voor The Girl Who Cried Wolf in café Crayon, voor Warre Borgmans’ late-night show Nog even voor het slapengaan en voor het middernachtconcert van V L I E G T U I G.

# Er zijn herbruikbare drinkbekers op TAZ! Ecovriendelijk en al.

# De voorstelling Levitations van Hannah De Meyer komt in de plaats van de afgelaste voorstelling w a t e r w a s w a s s e r. Uren en data blijven ongewijzigd: wo 2/8 om 21 uur en do 3/8 om 15 uur.

# De duiven, woensdagmiddag gelost in Gent op het dak van Vooruit en voorzien van korte boodschappen aan de mensheid, zijn niet veel later geland in Oostende. Een impressie van dit project, naar een idee van Dirk Pauwels, vindt u in de lokettenzaal van De Grote Post.