TELEX#1

# Vanaf nu en dit tien dagen lang: de infostand en Café Koer zijn open vanaf 10 uur.

# Haal je TAZette vanaf 11 uur aan de infostand in het park, bij Toerisme Oostende, of aan het UiTloket in de De Grote Post!

# Start vandaag: de reeks Apéro Poëzie om 11 uur in KAAP/Vrijstaat O. Met vanochtend Rashif El Kaoui en Peter Verhelst. In de krant van morgen vindt u een verslag. Nog meer lekkers voor literatuurliefhebbers: de intieme ontmoeting/wandeling met schrijvers in de reeks Op sleeptouw. Met vandaag schrijfster Anne Provoost, drie maal op rij: om 11.30, 14.30 en 17 uur, vertrek aan de infostand op Café Koer. Morgen/vrijdag: Elvis Peeters.

# Ook niet te versmaden: de kortfilms in de serie On The Look Out, in de Klas van De Grote Post. Dagelijks om 11 en 18 uur. En: het artistiek multimedia-laboratorium met Brusselse insteek genaamd 2M3, te zien in het atelier van kleinVerhaal, Sint-Sebastiaanstraat 16. 

# De reportagefoto’s aan de wand in de cateringtent – En route. Onderweg naar beter – zijn gemaakt door de Oostendse fotograaf Keoma Zec en worden gepresenteerd door 11.11.11.

# Er zijn nog tickets zijn voor WitRoodZwart van de KOE vandaag en morgen. En voor The Last Gentleman door Paul Clark, vandaag om 15 uur. Die voorstelling duurt trouwens 90 minuten ipv de eerder aangegeven 70 minuten.

# Om middernacht is er een concert door BLOW TRIO, laureaat Jong Muziek 2016, in de Lokettenzaal van De Grote Post.

# Er zijn herbruikbare drinkbekers op TAZ! Ecovriendelijk en al.

# Er zijn opnieuw tickets beschikbaar voor Agoranomaden.

# De voorstelling Levitations van Hannah De Meyer komt in de plaats van de afgelaste voorstelling w a t e r w a s w a s s e r. Uren en data blijven ongewijzigd: wo 2/8 om 21 uur en do 3/8 om 15 uur.

# De duiven, gisteren gelost in Gent op het dak van Vooruit, en voorzien van korte boodschappen, zijn niet veel later geland in Oostende. Zie ook het interview met curator Dirk Pauwels elders in deze TAZette. Een impressie van dit project vindt u vooraan in de Lokettenzaal van De Grote Post.